Размер на шрифта А А А
ВХОД САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ:
Име:                               Парола:

Кооперациите, членуващи в НС на ТПК предлагат защитни маски и облекла на българската държава и бизнеса
Кооперациите, членуващи в НС на ТПК предлагат защитни маски и облекла на българската държава и бизнеса
01.04.2020
С навременната подкрепа на Съюза седемнадесет ТПК на хора с увреждания от цялата страна вече доставят през Кооперативния клъстер защитни маски за лице, произведени от висококачествени български материали.
още ››
Наредба за медицинската експертиза Шест месечен анализ на резултатите от реформата в ТЕЛК
19.02.2019
На 12.02.2019г. се проведе среща на министъра на здравеопазването и експерти на ведомството с: Омбудсмана на РБългария, Национално представителните организации на и за хора с увреждания, представители на Националните граждански инициативи: Системата ни убива всички и Системата ни убива, представител на СЗО за България. Присъстващите в конструктивен диалог разгледаха анализите на участиците в дискусията, базиращи се на предоставената информация от министерството на здравеопазването, за лицата преминали през системата на ТЕЛК, след старта на реформата през периода 3.08-18.12.2018г.
още ››
Среща с министъра на труда и социалната политика, относно проблеми произтичащи от Закона за хората с увреждания
19.02.2019
На 14.02.2019г. по настояване на Национално представителните организации на и за хора с увреждания, се проведе спешна среща с министъра на труда и социалната политика -Бисер Петков.
още ››
Регионален форум за социално предприемачество гр. Варна
Регионален форум за социално предприемачество гр. Варна
05.11.2018
От 9 до 11 ноември 2018 г. във Фестивален и конгресен център гр. Варна ще се проведе първото издание на Регионален форум за социално предприемачество. Съорганизатори на форума са Министерство на труда и социалната политика и Националния съюз на трудово-производителните кооперации.
още ››
Created & Hosting by BIAnet